Köszöntjük a Williams Haus Apartman Hévíz oldalán! Színvonalas szállás Hévízen, a világhírű Hévízi Gyógytó közelében.

A Williams Haus Hévíz központi részén,családiházas övezetben ,a tófürdőtől 600 m távolságra található. A szálláshelyet azoknak a vendégeknek ajánljuk,akik szabadságukat csendes, nyugodt, családias környezetben szeretnék eltölteni. Kétszemélyes, saját terasszal ellátott szobák és apartmanok várják vendégeinket. Néhány apartman Hévíz városra és a környező dombokra nyújt gyönyörű panorámát. A teljes kikapcsolódáshoz a ház földszintjén található wellness részleg használata járul hozzá. Érdemes kipróbálni az infra szauna ,pezsgőfürdő és frissítő masszázs nyújtotta élvezeteket is. Jöjjön el hozzánk , győződjön meg a gyógyfürdő jótékony hatásairól, ismerkedjen meg környékünk nevezetességeivel. Mi mindent elkövetünk, hogy Ön jól érezze magát Hévízen!

Verebélyi Család

Button1 Button2 Button4Button3 Button5 Button6 Button7


Vilmos Pince - Étterem

 

Szeretettel várjuk önt a fürdőváros legszebb panorámájával rendelkező Egregyi szőlőhegyen található Vilmos Pincében! Családunk 2003 tavaszán megnyitott borozójában a magyaros konyha mellett, bő étlappal és a környék legfinomabb boraival kínálja vendégeit. A friss hegyi levegő és a szép panoráma mellett, egy kis történelmi kalandtúrán is részt vehetnek az ide látogatók.

vilmos pince egregy

Még a rómaiak honosították meg a szőlőtermesztés tudományát, melyet egy 1221-ben kelt oklevél tanúsága szerint az Árpád korban itt élő magyarság ápolt tovább. A pincesor elején egy római katona sírját, tovább sétálva pedig egy a XIII. században épült templomot tekinthetnek meg, mely az egyik legszebb román stílusú műemlékünk.


hévíz étterem

Borozónk január 15. és december 6. között tart nyitva, családi, baráti rendezvények lebonyolítását is szívesen vállaljuk. A hévízi szobakiadók szövetségének tagjaként a "partner kulcstartóval" érkezők 10% kedvezményben részesülnek.

egregy hévíz

Jöjjön el hozzánk, jól fogja magát érezni!


ÉTLAPUNK:

Hidegtálak

Levesek

Frissensültek

Grillezett

Libamáj

Köretek

Borok

Sörök

Párlatok

_____________________________________________________________________________________

 

Vilmos Pince Hévíz - Egregy

8380 Hévíz, Egregyi Szőlőhegy 2018.

Tel.:06-30-308-44-77

E-mail: vilmospince@freemail.hu

 

SZÉP kártyát elfogadunk!
szép kártya hévíz

Wiliam's Haus Apartman - Hévíz
8380 Hévíz, Dr. Babócsay u. 12
Tel.: 0036-83-341-567 , Mobil: 0036-30-585-88-45
www.apartmanheviz.hu , e-mail: williams.haus@freemail.hu

www.apartmanheviz.hu

William's Haus Hévíz Apartman - Vilmos Pince étterem Egregy